Norska banker utmanas av Perx

CEO Morten Grusd redo för kamp

Crowdfunding, har som bekant revolutionerat de internationella och svenska lånemarknaderna och först nu börjat få fotfäste i Norge. Nu kan du gå med i Perx och deras finansiella revolution på den norska marknaden! I Norge överstiger kreditkorts- och konsumentlånsmarknaden 130 miljarder SEK och Perx arbetar hårt för att hjälpa låntagare att refinansiera lån och förbättra ekonomin. Efter att testat och anpassat systemlösningar över längre tid och fått Storebrand Bank i teamet, vill Perx nu ge dig möjlighet att delta i denna marknad genom att bli delägare Perx!

Gå med Perx, bli medägare!

Sverige är ledande

I Sverige har crowdfunding funnits längre än i Norge. Sveriges största aktör, Lendify, har sett en åttafaldig ökning av företagets värde på fyra korta år. De har vuxit från ett företagsvärde på 210 miljoner till 1,6 miljarder och har nu cirka tre miljarder i låneporteföljen. Perx följer efter och har gjort som svenskarna, sett till att lösningar, affärsmodeller, system och organisation fungerar optimalt, nu sörjar Perx for att samma sak ska hända i Norge.

Med en stor marknad vet vi att tiden för refinansiering av lån är nu och därmed säkerställer Perx en ljus framtid.

Vad är crowdfunding?

Crowdfunding (norsk: folkefinansiering) är ett sätt att låna där människor som behöver pengar lånar från människor som har pengar. Ofta är räntorna på befintliga lån eller kreditkort mer än halverade! Detta beror på att en ränta på mellan 4,5% och 7,9% ger en bra avkastning på investeringar till alla som vill låna ut pengar.

Genom att ta bort mellanhänderna i bankerna och deras orättvist höga räntor arbetar vi tillsammans för att förbättra varandras ekonomi och vardagsliv.

Se vår kampanjfilm och läs mer om offentlig finansiering på www.investinperx.com

Nu är vi redo!

Vi vet att slutförandet av etapp 1 och påbörjan av etapp 2 av vår resa tyder på att vi kommer få samma uppsving i Norge som Lendify har fått i Sverige. Perx är för närvarande en av två aktörer som med tillstånd från Norske Finanstilsyn arbetar med Crowdfunding.

Därför hoppas vi att du kommer att gå med i teamet och investera i Perx, så att vi kan fortsätta att bidra till att förbättra ekonomin hos otaliga norska hushåll, och att du kan få en god avkastning på din investering.

Gå med Perx, bli medägare!

www.investinperx.com

NOK
Minstemål på 1,5 mill oppnådd
Nytt justert finansieringsmål
kr 1 500 000 - kr 3 500 000
Investert tilsvarende 104%

Kampanjen avsluttes om:

Dag
Time
Minutt
Sekund

Revolusjoner finans, bli medeier i Perx!
Vi er nå over 400 aksjonærer!

Aksjeinformasjon:

En aksje koster kr 2,50

Kjøpsmuligheten er mellom 16. juni og 5. juli 2020

Det er ikke noe minimumskjøp

FA